Haberler

Samsun: Samsun'da Yerel Yönetimler

- Samsun İlk Kademe Gazi Belediyesi Başkanı Süleyman Kaldırım, Ücretsiz Yabancı Dil Kursları Açacaklarını Bildirdi.

- Samsun İlk Kademe Gazi Belediyesi Başkanı Süleyman Kaldırım, ücretsiz yabancı dil kursları açacaklarını bildirdi.

Uzman eğitmenler tarafından gerçekleşecek kursların 340 saatlik ders programı dahilinde 8 ay süreceğini söyleyen Başkan Kaldırım, tüm vatandaşları bu kurslardan faydalanmaya davet etti.

Farklı branşlarda kursların da zaman içerisinde hayata geçeceğine değinen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, "Sosyal hayat içerisinde yer almak isteyen ve bu sayede farklı iş kollarında çalışma şansı bulmak isteyen gençlerimizin önüne 2 engel konulmaktadır. Bunlardan ilki olan bilgisayar eğitimine geçtiğimiz günlerde start vermiştik. Devamında da iş dünyasında olmazsa olmaz haline gelen yabancı dil eğitimine başladık. Tüm gençlerimizi bu kurslardan faydalanmaya ve kendilerine olan özgüvenlerini bu kurslar ile daha da perçinlemelerini istiyoruz" dedi.

Gazi Dershanesi'nde ücretsiz olarak verilecek olan kurslardan herkesin faydalanması için farklı ders programları hazırladıklarını söyleyen Başkan Kaldırım, İngilizce dersleri ile başlayacak ve ilerleyen zamanlarda farklı dillerde de hizmet verecek olan kursların hafta içi programlarının pazartesi, çarşamba, cuma akşamları yada salı, perşembe, cumartesi akşamları 18.00-21.00 saatleri arasında, hafta sonu ders programlarının ise Cumartesi ve Pazar günleri 13.00-17.00 saatleri arasında düzenlendiğini sözlerine ekledi.

(SAM-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title