Haberler

Samsun: Samsun'da Yerel Yönetimler

- Samsun Gazi Belediyesi, 2 Bin 541 Mükelleften, 1 Milyon 505 Bin YTL Alacağını Tahsil Ettiği Bildirildi.

- Samsun Gazi Belediyesi, 2 bin 541 mükelleften, 1 milyon 505 bin YTL alacağını tahsil ettiği bildirildi.

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Gazi Belediyesi'ne borcu olan vatandaşlardan 3 milyon 704 bin YTL'lik alacaklarının olduğunu söyledi. Yapılan çağrıların ardından duyarlılık gösteren belde halkının borçlarını kısa sürede ödeyerek alacaklarının 1 milyon 504 bin YTL'sini tahsil ettiklerini kaydeden Kaldırım, "Birlik içerisinde olduğumuz ve sorumluluğunun bilincindeki vatandaşlarımız en iyi projeleri hak ediyorlar" dedi.

Vergisini ödeyen ve ödemeyen vatandaş arasında bir adaletsizlik olduğunu ve bu adaletsizliği ortadan kaldırmak için çalışmalarını geniş kapsamlı olarak sürdürdüklerini dile getiren Kaldırım, "Biz borçlu vatandaşlarımıza gerekli kolaylığı sağladık. Taksitlendirme gibi ödeme kolaylığı sağlayan planları hazırladık. Belediye olarak bizim de borçlarımız var. Bir yandan hizmet üretmeye çalışıyor, bir yandan da borç ödüyoruz. Burada, bir haksızlık var. Belediyeye vergilerini zamanında ödeyen vatandaşlarımıza haksızlık yapılmış oluyor. Onlar zamanında paralarını öderken, bazıları ödeme yapmıyor" diye konuştu

(SAM-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title