Haberler

Samsun: Samsun'da Yerel Yönetimler

2006-2007 Eğitim-öğretim Yılının Başlaması Dolayısıyla Karşıyaka Lisesi ve İnönü İlköğretim Okulu'nda Tören Düzenlendi.

2006-2007 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla Karşıyaka Lisesi ve İnönü İlköğretim Okulu'nda tören düzenlendi.

Törene Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in yanı sıra, okul müdürleri Bilal Bayrakçı, Yaşar Tayyare, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Başkan Genç, 2006-2007 eğitim-öğretim yılının ilk gününde öğrencilerin heyecanlarını paylaştı. Eğitimin önemine değinen ve bu konuda öğrencilere nasihatlerde bulunan Başkan Osman Genç, "Eğitimde ve öğretimde alacağımız mesafeyle ülkenin kalkınmasında alacağımız mesafeye eşdeğerdir. Geçen yıl OKS ve ÖSS'de öğrencilerimize verdiğimiz katkıyla bir çok öğrencimiz üniversiteye yerleşti. Bu yılda her hem ÖSS ve hem de OKS'de öğrencilerimizin başarısı için katkılarımız sürdürüyor" dedi.

Yabancı dil eğitim sınıfının kitaplarını dağıtan Başkan Genç, öğrencilere seslenerek, "Sizden tek isteğim derslerinize disiplinli ve planlı bir şekilde çalışıp, başarılarınızla ailenizin ve bizim yüzünü güldürmenizdir. Sizlerin başarısı belde halkımızın, beldemizin, şehrimizin başarısıdır. İleride her birinizle gurur duyacağımıza yürekten inanıyoruz" diye konuştu.

Son olarak öğretmenlik yaptığı İnönü İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Osman Genç, öğrencilerin alkış ve tezahüratları arasında alana girdi. Başkan Genç, yaptığı konuşmada öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Genç, İlköğretim Haftası dolayısıyla bölgede bulunan tüm okulları gezerek, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title