Haberler

Samsun: Samsun'da Lpg Dolum Ve Boşaltım Semineri

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi tarafından, Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Eğitim Yönetmeliği kapsamında "LPG Dolum ve Boşaltım Personeli Eğitimi" düzenlendi.

Makina Mühendisi Sabri Samangül tarafından verilen kursa Turnagaz-Gesan A.Ş. dolum tesislerinde çalışan ve gazın doldurması veya boşaltılması operasyonunu gerçekleştiren personel katıldı. 2 gün sürecek kursta ilk gün verilen teorik ve teknik eğitimin ardından uygulamalı saha çalışması yapıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, ilgili yönetmelik gereği LPG ikmal, otogaz, tüp dolum ve dağıtım firmalarında çalışmakta olan teknik personelin Türk Mühendis Mimarlar Odalar Birliği'nin ilgili odaları tarafından eğitilmesi gerektiğini belirterek, eğitimsiz personelin sektörde çalışmasının engelleneceğini açıkladı. Gürkan, firmaları uyararak, "Mutlaka ve mutlaka firmalarında Türk Mühendis Mimarlar Odalar Birliği'nin ilgili Odaları tarafından eğitilmiş personel istihdam etmek zorundadırlar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title