Haberler

Samsun: Samsun'da İl Genel Meclisi Toplantısı

- Samsun İl Genel Meclisi Toplantısı'nda, Sağlık İl Müdürlüğü'nün 2007 Yılı Yatırım Bütçesi, 1 Milyon 500 Bin YTL Olarak Belirlendi.

- Samsun İl Genel Meclisi Toplantısı'nda, Sağlık İl Müdürlüğü'nün 2007 yılı yatırım bütçesi, 1 milyon 500 bin YTL olarak belirlendi.

İl Genel Meclisi Baştanı Necati Demir başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında, İl Sağlık Müdürlüğü'nün 2007 yılı yatırım bütçesiyle ilgili komisyon raporu okundu. Daha sonra Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Kılınç, yatırım ve sağlanacak kaynaklarla yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tüm sağlık ocaklarının onarıldığını bir kaç eksiklerinin kaldığını dile getiren Mehmet Kılınç, ödeneklerin eksiksiz, yerinde harcandığını kaydetti.

En yüksek yatırım bütçesini 500 bin YTL ile Samsun Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi'nin, Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne 400 yataklı ek bina yapılarak taşınması için ayrılan bütçe oluşturdu. Genel bütçe ise 1 milyon 500 bin YTL olarak kabul edildi.

(MD-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title