Haberler

Samsun: Samsun'da Hırsızlık Olayları

Samsun'da Hırsız veya Hırsızlar, Bir Günde Girdikleri Ev ve İşyerlerinden Odun, Cep Telefonu, Kamera, Televizyon, Şifre Kırıcı ve Telefon Kontörü Çaldı.

Samsun'da hırsız veya hırsızlar, bir günde girdikleri ev ve işyerlerinden odun, cep telefonu, kamera, televizyon, şifre kırıcı ve telefon kontörü çaldı.

Edinilen bilgiye göre, Kışla Mahallesi'nde Mehmet K.'ya ait kulübenin kapı kilidini kırarak içeri giren hırsız veya hırsızlar, 1 ton odun ve 1 adet saç tandırı çaldı. Selahiye Mahallesi'nde Mehmet T.'nin evinden 1 adet cep telefonu, Saitbey Mahallesi'nde Fetih E.'ye ait işyerinden 1 adet cep telefonu, Karadeniz Mahallesi'nde Kenan Z.'ye ait işyerinden 1 adet kamera, 1 adet televizyon ve 1 adet şifre kırıcı çalındı. Tekkeköy İlçesi'nin Hürriyet Mahallesi'nde Vural S.'ye ait işyerine giren hırsız veya hırsızlar ise, 16 adet cep telefonu, 66 adet 100'lük kontör, 56 adet 250'lik kontör, 2 adet 15'lik kontör ve 3 adet 50'lik kontör çaldı.

Meydana gelen 5 ayrı hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title