Haberler

Samsun: Samsun'da Hırsızlık Olayları

Samsun'da, Bir Günde Girdikleri Ev ve İşyerlerinden Para, Ziynet Eşyası, Kaset Çalar, Dijital Fotoğraf Makinesi, Musluk ve Musluk Başlığıyla Bilgisayar Çalan Kimliği Belirsiz Hırsız veya Hırsızlar, Kayıplara Karıştı.

Samsun'da, bir günde girdikleri ev ve işyerlerinden para, ziynet eşyası, kaset çalar, dijital fotoğraf makinesi, musluk ve musluk başlığıyla bilgisayar çalan kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Rasathane Mahallesi'nde Süleyman S.'nin işyerine giren hırsız veya hırsızlar, 300 YTL para ve 8 bin YTL değerinde çeşitli markalarda musluk ve musluk başlığı çaldı. Yeni Mahalle'de Perihan A.'nın evine giren hırsız veya hırsızlar, 105 YTL para çaldı. Reşadiye Mahallesi'nde Mesut B.'ye ait eve giren hırsız veya hırsızlar, 3 adet altın bilezik ve 1 adet altın künye çaldı. 19 Mayıs Mahallesi'nde Hikmet G.'ye ait işyerine giren hırsız veya hırsızlar, 1 adet bilgisayar, 1 adet kaset çalar, 1 adet dijital fotoğraf makinesi ve 1 adet çanta çaldı. Gülsan Sanayii Sitesi'nde Erkan E.'ye ait işyerine giren hırsız veya hırsızlar, 1 adet bilgisayar, 1 adet dijital fotoğraf makinesi ve 1 uydu cihazını çaldı. Salıpazarı İlçesi'nin Gökçeli Mahallesi'nde ise Yusuf Y.'nin işyerine giren Soner K. (26), 50 adet kapı kilidi ve 2 adet su saati çaldı. Polis tarafından yakalanan Soner K, savcı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title