Haberler

Samsun Şampiyona Memleketinde Coşkulu Karşılama

Şampiyona memleketinde coşkulu karşılamaYUNANİSTAN'ın Atina kentinde düzenlenen Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda 85 kiloda Rus rakibi Evloev'i 5-3 yenerek dünya şampiyonu olan Muhammed Furkan Dursun, memleketi Samsun'un Havza İlçesi'nde coşkuyla karşılandı.

Şampiyona memleketinde coşkulu karşılama

YUNANİSTAN'ın Atina kentinde düzenlenen Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda 85 kiloda Rus rakibi Evloev'i 5-3 yenerek dünya şampiyonu olan Muhammed Furkan Dursun, memleketi Samsun'un Havza İlçesi'nde coşkuyla karşılandı.

Yunanistan'ın Atina kentinde düzenlenen Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda 85 kiloda dünya şampiyonluğunu kazanan Muhammed Furkan Dursun'un memleketi Samsun'un Havza İlçesi'ndeki karşılama törenine CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe girişinde karşılanan Muhammet Furkan Dursun, çok sayıda araç konvoyuyla ilçe turu attı. Ardından belediye binası önünde yapılan törende konuşan dünya şampiyonu güreşçi, Yunanistan'da İstiklal Marşını bağırarak söylediğini belirterek, "Kusura bakmayın Yunanistan'da İstiklal Marşını bağırarak okuduğum için bugün sesim biraz kısıldı. Ben Havza doğumluyum burada güreşe başladım. Cafer Uzun hocamın sayesinde, buradan İstanbul'a geçmemiz gerekiyordu. Orada güreş hayatıma devam ettim, çok şükür ki dünya şampiyonu oldum. Havzayı ülkemizi iyi bir şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Farklı memleketlerde bayrağımızı göklere en tepeye çektiğim için çok mutluyum. Bayrağımızı göklere çektikten sonra rakiplerimizin gözlerindeki hırsı görünce zaten insan çok mutlu oluyor. hepinize teşekkür ediriyorum beni karşıladığınız için, hepinizden Allah razı olsun" dedi.

Yapılan konuşmalar sonrası dünya şampiyonu Muhammed Furkan Dursun'a CHP Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve İlçe Spor Müdürü Cafer Uzun tarafından hediyeler takdim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammed Furkan Yunanistan Samsun Havza Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title