Haberler

Samsun: Öğrencilere Takviye Ders Kursu

Gazi Belediyesi Gençlik Koordinasyon Merkezi, Beldedeki Öğrencilere Takviye Ders Kursları Vermeye Devam Ediyor.

Gazi Belediyesi Gençlik Koordinasyon Merkezi, beldedeki öğrencilere takviye ders kursları vermeye devam ediyor.

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ın gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yapabilmesi ve birlik içerisinde hareket edebilmesi için geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği Gazi Belediyesi Gençlik Koordinasyon Merkezi, tüm faaliyetlerinin yanı sıra ilköğretim çağındaki öğrencilere takviye ders kursları veriyor. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencisi 5 gencin biraraya gelerek başlattığı dersler ilk etapta 100 öğrencinin katılımıyla start aldı. Matematik, fen bilgisi, İngilizce, Türkçe ve coğrafya derslerinin verildiği kurslara gösterilen yoğun ilgiden çok memnun olduklarını söyleyen Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Cahide Derya, arkadaşlarıyla birlikte verdikleri karar doğrultusunda geçtiğimiz yıl başladıkları eğitimlerin başarılı geçtiğini ifade etti. Kendisi gibi diğer arkadaşlarının da Gazi Belediyesi Gençlik Koordinasyon Merkezi üyesi olduğunu söyleyen ve merkezin faaliyetlerini beğeniyle takip ettiğine değinen Cahide Derya, arkadaşlarıyla birlikte bu oluşum içerisinde yer almaya ve ilköğretim çağındaki öğrencileri geleceğe hazırlamaya karar verdiklerini kaydetti. Derya sözlerine şöyle devam etti:

"Gençlerin birarada olduğu ve kültürel, sosyal, sportif faaliyetler içerisine girdiği Gazi Belediyesi Gençlik Koordinasyon Merkezi'ndeki gençlere destek olabilmek amacıyla arkadaşlarımızla birlikte buradaki ilköğretim çağındaki öğrencilere takviye ders kursları vermeye başladık. Gazi Beldesi sınırları içerisindeki 3 ilköğretim okulunda eğitim gören 8. sınıf öğrencilerine verdiğimiz bu kurslar sayesinde hem Anadolu liseleri sınavına hazırlıyoruz hem de mevcut ders programı üzerinden hareket edip, notlarını yükseltmeleri ve bilgilerini tazelemeleri için destek oluyoruz. Gençleri bir merkezde birleştiren ve farklı etkinliklerle sosyal çalışmalar içerisine çeken Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'a tüm öğrencilerimiz ve diğer üye arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title