Haberler

Samsun: Nataşa Cinayetine 19 Yıl Hapis

Samsun'da Kaldığı Otelin Lobisinde Gürcistan Uyruklu Bir Kadını Tabancayla Vurarak Öldürdüğü İddiasıyla 22 Yıl 1 Ay 6 Gün Hapis Cezasına Çarptırılan Şahıs, Yeni Türk Ceza Kanunu'na Göre Yeniden Yargılanması Üzerine Bu Kez 19 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı.

Samsun'da kaldığı otelin lobisinde Gürcistan uyruklu bir kadını tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla 22 yıl 1 ay 6 gün hapis cezasına çarptırılan şahıs, yeni Türk Ceza Kanunu'na göre yeniden yargılanması üzerine bu kez 19 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, yaklaşık 6 yıl önce sevgilisi Ann Tsılosanı'yı (29) kaldığı otelin lobisinde tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan ve daha önce 22 yıl 1 ay 6 gün hapis cezasına çarptırılan Osman U. (41), yeni TCK'ya göre yeniden yargılandı. Mahkeme heyeti, Osman U.'yu bu kez 19 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Osman U.'nun 1980 yılında Ordu'nun Ünye İlçesi'nde de bir kişiyi öldürmek suçundan Ünye Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title