Haberler

Samsun: Milletvekili Çakır'ın Köy Gezileri Sürüyor

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, Ladik ve Çarşamba ilçelerinde incelemelerde bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, Ladik ve Çarşamba ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Parti çalışmalarını seçim bölgesi Samsun'da sürdüren Milletvekili Çakır, ilk olarak Ladik İlçesi Ahmet Saran Köyü'nü ziyaret etti. Ziyarette köylülerin sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Çakır, okul servisi isteği konusunda yardımcı olacağı sözünü verdi. Daha sonra Seyyid Ahmet Türbesi'ni ziyaret eden ve aşeviyle huzurevi inşaatlarında incelemelerde bulunan Çakır, inşaatların biran önce bitirilmesi için destekte bulunulacağını söyledi.

Ladik'ten sonra Çarşamba İlçesi'ne geçen Milletvekili Çakır, Göçkün, Toplu, Doyuran, Yenice, Zeytin ve Tepekli köyleri sakinleriyle biraraya gelerek sıkıntıları dinledi. Köylüler, ziraatçilerin teşvikler konusunda kendilerini aydınlatmasını istemesi üzerine Tarım ve Köyişleri Bakanlığı müsteşarını arayarak bilgi alan Çakır, "Teşvikler konusunda bundan sonra üretici bilgilendirilecek. Çeltik fiyatları daha erken tarihte açıklanacak. Ayrıca çalışma yapılarak nem oranının 16'dan 17'ye çıkarılması değerlendirilecek" dedi.

Göçkün ve Toplu Köyü'nde gündeme gelen balıkçı barınağının kurulacağı alanda da incelemelerde bulunan Çakır, "Burası 2007 programına alınacak" sözünü verdi. TEDAŞ'tan yakınan Doyuran Köyü sakinleri ise Milletvekili Çakır'dan köylerindeki sağlık ocağına sağlık memuru istedi. Tepekliler, sağlık ocağının açılmasını isterken, "Ayrıca köyümüzün suyu yetersiz. Trafo sorunu yaşıyoruz. Camimizde imam yok" diye yakındı.

Çakır, bütün sorunları not alarak, sıkıntıların en kısa sürede aşılacağını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title