Haberler

Samsun: Lösemili Çocuklar Bebeklerle Sevindirildi

Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Tedavi Gören Lösemili Çocuklar, Ramazan Bayramı Öncesi Lösemili Çocuklar Derneği Üyesi Ayşegül Öztürk Tarafından El Emeği Göz Nuruyla Yapılan Bebeklerle Sevindirildi.

Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören lösemili çocuklar, Ramazan Bayramı öncesi Lösemili Çocuklar Derneği Üyesi Ayşegül Öztürk tarafından el emeği göz nuruyla yapılan bebeklerle sevindirildi.

Ayşegül Öztürk, yakın çevresinden bağış olarak kabul ettiği paralarla malzemesini alarak, kendi el işi ve emeğiyle hazırladığı küçük bebekleri bayram öncesi hastanenin beşinci katında yatarak tedavi gören çocuklara hediye etti.

Lösemili çocukların, bebekleri aynı zamanda poşet olarak da kullanabileceğini dile getirerek, "Çocuklarımız bebekler içinde ihtiyaçlarını giderebilecek malzemelerini saklayabilirler" dedi.

Küçük bir katkıyla çocukların kalplerinde önemli ışıltılar açılabileceğini ifade eden Öztürk, "Bireysel anlamda, kendi imkanlarımla lösemili çocuklarımızı sevindirmenin mutluluğuna vardım. Kimse, 'Sadece benimle olur mu?' demesin. Her fert her anlamda yardımlaşmalı ve başkalarını sevindirmeli" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title