Haberler

Samsun: Kızını Sattırdığı İddia Edilen Babaya 4 Yıl Hapis

Samsun'da 15 Yaşındaki Kızın 3 Gün İçinde 7 Kişiyle İlişkiye Girdiğini ve Kendisini Babasının Sattırdığını İddia Etmesi Üzerine Yargılanan Baba, 4 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı. Kızın Velayet Hakkı da Babadan Alındı.

Samsun'da 15 yaşındaki kızın 3 gün içinde 7 kişiyle ilişkiye girdiğini ve kendisini babasının sattırdığını iddia etmesi üzerine yargılanan baba, 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kızın velayet hakkı da babadan alındı.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, yaklaşık 2 yıl önce meydana gelen olayda 15 yaşındaki G.Y. ile dost hayatı yaşadığı M.Ü.'yü (27) para karşılığı erkeklere pazarladığı iddiasıyla hakkında dava açılan D.Ç. (42) ve kızı G.Y.'yi fuhuş yapmak üzere pazarlaması için D.Ç.'ye teslim ettiği iddia edilen baba M.Y.'nin (47) yargılanması sona erdi. Mahkeme heyeti eşinden ayrı olan M.Y.'yi kızının ifadesi doğrultusunda 4 yıl hapis cezasına çarptırarak, kızının velayet hakkını de elinden aldı. D.Ç. ise toplam 4 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title