Haberler

Samsun: Kimsesiz Çocuklara Yardım Çağrısı

Samsun Çocuk Yuvası Çocuklarını ve Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı Hatice Vardar, Kimsesiz Çocuklara Yardım Çağrısında Bulundu.

Samsun Çocuk Yuvası Çocuklarını ve Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı Hatice Vardar, kimsesiz çocuklara yardım çağrısında bulundu.

Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yuvalarında kalan çocukların ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılandığını belirten Vardar, her şeyi devletten beklemenin yanlış olduğunu, bakıma muhtaç çocukların daha iyi şartlarda yetiştirilmeleri için desteğe ihtiyaçları olduğunu kaydetti. Koruma derneği olarak yuvalarda kalan çocukların sorunlarıyla ilgilenip ihtiyaçlarını gidermeye, dernek faaliyetlerini genişleterek sokakta kalan çocuklara da yardım ellerini uzatmaya çalıştıklarını dile getiren Vardar, "Bakıma muhtaç çocukların durumu sosyal bir olguludur. Bu sosyal olgunun içerisinde hepimiz varız. Devlet yuvalarında çocuklara bakılıyor ama eksiklikleri var. Bu eksiklikler de hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla giderilebilir. Bunun için özellikle ramazan ayında fitre ve zekatların derneğimize bağışlanmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title