Haberler

Samsun: İlkadım Belediyesi Açık Hava Yaz Sinema Günleri Başlıyor

Samsun İlkadım Belediyesi, geçen yıl vatandaşlardan büyük ilgi gören Açık Hava Sinema Günleri'nin bu yıl 2.'sini organize ediyor.

Samsun İlkadım Belediyesi, geçen yıl vatandaşlardan büyük ilgi gören Açık Hava Sinema Günleri'nin bu yıl 2.'sini organize ediyor.

14-29 Temmuz tarihleri arasında, 15 gün boyunca yazlık sinemanın canlı, keyifli, nostaljik atmosferinde buluşacak olan İlkadımlılar, bu yıl da birbirinden güzel vizyon filmleri ile açık havada sinema keyfinin tadını çıkaracaklar. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, geçen yıl ilki düzenlenen ve yüksek bir katılımın yaşandığı Açık Yaz Sinemaları'nın şehre büyük canlılık getirdiğini belirterek, "Geçtiğimiz yıl şehrimizde bir ilki gerçekleştirerek, vatandaşlarımızı açık hava sinemaları ile tanıştırdık. Bu yıl da ikinci organizasyon için hazırlıklarımızı tamamladık. Açık Hava Yaz Sinemaları'nda, vatandaşlarımız aileleri ile birlikte sinema izleyebiliyor, şehir hayatının stresini biraz olsun üzerlerinden atabiliyorlar. Bu etkinlik ile ekonomik nedenlerle sinemaya gidemeyen vatandaşlarımız her biri ayrı güzellikteki filmleri izleyebiliyorlar, bu atmosferi oluşturmak çok sevindirici. Tüm vatandaşlarımızı açık hava yaz sinemalarına bekliyoruz" diye konuştu.

Vizyona damgasını 'Babam ve Oğlum' filminin gösterimi ile başlayacak olan Açık Hava Yaz Sinemaları, 15 gün boyunca her gün farklı bir mahallede farklı filmle devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title