Haberler

Samsun İl Genel Meclisi Üyeleri Ordu'da

Samsun İl Genel Meclisi Üyeleri, Doğu Karadeniz Bölgesi Meclis Üyeleriyle Bilgi Alışverişinde Bulunmak ve Ortak Projeler Üretilmesi Amacıyla Çıktığı Ziyaretlerin İlk Gününde Ordu'ya Geldi.

Samsun İl Genel Meclisi Üyeleri, Doğu Karadeniz Bölgesi meclis üyeleriyle bilgi alışverişinde bulunmak ve ortak projeler üretilmesi amacıyla çıktığı ziyaretlerin ilk gününde Ordu'ya geldi.

Samsun İl Genel Meclisi Başkanı Necati Demir başkanlığında ziyaretlere bulunan meclis üyelerini valilik binası önünde Ordu Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Ordu İl Genel Başkanı Şanser Şahin ve meclis üyeleri karşıladı. Valilik toplantı odasında geçen her iki ilin meclis üyelerinin katılımıyla kısa bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantı öncesi bir açıklama yapan Ordu İl Genel Başkanı Şanser Şahin, Samsun İl Genel Başkanı ve üyeleriyle sürekli irtibat halinde olduklarını ve bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi. Ziyaretten dolayı son derece mutluluk duyduğunu belirten Şahin, iki komşu ilin ekonomik ve kültürel anlamda gelişmesi adına büyük projelere imza atılabileceği ve bunun için girişimlerin başlaması gerektiğini kaydetti.

Samsun İl Genel Meclisi Başkanı Necati Demir de Ordu'yu ziyaret etmekten dolayı son derece mutluluk duyduklarını belirterek, sıcak karşılamadan dolayı Ordu İl Genel Meclisi Üyelerine teşekkür etti. Daha sonra meclis üyeleri Ordu'nun kuşbakışı izlenebildiği 450 metre yüksekliği bulunan Boztepe'de öğle yemeğinden sonra Giresun'a hareket etti. 4 gün sürecek ziyaretler kapsamında Trabzon, Artvin, Rize, Gümüşhane ve Bayburt illerinin ziyaret edileceği bildirildi.

(HA-SA) 09.06.2008 17:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title