Haberler

Samsun: Hırsızı, Devriye Gelen Polisin Telsiz Sesi Kaçırdı

Samsun'da Bir Oto Yedek Parçacısı Dükkanının Kepenk Kilidini Kesip Camını Kırarak İçeri Giren Hırsız veya Hırsızlar, Yaya Olarak Devriye Gezen Polisin Elindeki Telsizin Sesini Duyunca Panik İçinde Kaçtı.

Samsun'da bir oto yedek parçacısı dükkanının kepenk kilidini kesip camını kırarak içeri giren hırsız veya hırsızlar, yaya olarak devriye gezen polisin elindeki telsizin sesini duyunca panik içinde kaçtı.

Olay, Gülsan Sanayi Sitesi Vatan Caddesi üzerinde sabaha karşı saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, sanayideki elektrik kesintisini fırsat bilerek, Muhammet Ç.'ye ait yedek parça dükkanının kepenk kilidini kesip, camını kırarak içeri girdi. Yaya olarak devriye gezen polis ve bekçilerin ellerinde bulunan telsiz sesini duyan hırsız veya hırsızlar, panik içinde bir otomobile binerek hızla olay yerinden kaçtı. Hırsızlığa teşebbüs olayının fark eden polis, durumu işyeri sahibine bildirdi. Olay yerine gelen işyeri sahibi Muhammet Ç, her hangi bir şeyinin çalınmadığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title