Haberler

Samsun: Hac Semineri'ne Giden İmamlar Kaza Geçirdi: 2 Ölü, 7 Yaralı

Samsun'un Kavak İlçesi'nde, Çorum'da yapılacak Hac Semineri'ne giden imamları taşıyan otomobilin, gurbetçi ailenin içinde bulunduğu minibüs ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 imam hayatını kaybederken, 1'i imam toplam 7 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun-Ankara Yolu 40. kilometresi Çakallı Köprüsü rampasında meydana geldi. Giresun'da görevli imamları Çorum'da yarın düzenlenecek olan Hac Semineri'ne götüren sürücüsü tespit edilemeyen 28 EK 809 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ahmet Birinci (32) yönetimindeki 34 GS 3309 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan imam Hasan Durgut (50), olay yerinde, ağır yaralanan imam İsmail Memiş (40) ise kaldırıldığı Samsun Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan imam Ali Öztürk ile minibüs sürücüsü Ahmet Birinci, eşi Melek Birinci (29) ve çocukları Mustafa (9), A.Osman (7), Rabia (15) ve Melike Birinci (4), Samsun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden imamların yarın 17 ilden imamların katılımıyla Çorum'da düzenlenecek olan Hac Semineri'ne katılmak için yola çıktıkları öğrenildi. Minibüs sürücüsü Ahmet Birinci'nin ise ailesi ile birlikte Belçika'dan izne geldiği ve Trabzon'da bir yakınlarının düğününe katılmak için yola çıktıkları belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title