Haberler

Samsun: Emlakçılara Mesleki Eğitim Kursu

- Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası tarafından düzenlenen emlakçılara yönelik mesleki eğitim kursu başladı.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Konferans Salonu'nda yapılan kursun hafta içi her gün saat 18.30-21.30 saatleri arası 6 hafta süreceği öğrenildi.

Meslek eğitim kursuna 150 emlakçı katıldı. Kursa katılan emlakçılara uzmanlar tarafından halkla ilişkiler, vergilendirme ve emlak pazarlama, tapu sicil ve kadastro, şehir planlama ve hukuk konularında bilgi verilecek. Ayrıca kurs sonunda katılımcılara sertifika verileceği bildirildi.

Kursun başlangıcı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hasan Arslan, emlakçılara prensipli, dürüst ve kaliteli hizmet vermeleri için uyarıda bulundu. Arslan, "Görev sürem içerisinde asla haksız kazanç ve rant peşinde koşmadım. Aksine rant peşinde koşanlarla da korkmadan yılmadan ve çekinmeden cesaretimle yüreğimi ortaya koyarak mücadele ettim. Hani derler ya meyve veren ağaç her zaman taşlanır. Bizde taşlanıyoruz. Bize taş atanlar önce kendi ayıplanmış ve lekelenmiş yüzlerini temizlesinler. Emlakçılar Odası'nın adını kullanarak kendilerine çıkar ve menfaat sağlayamayan bazı kişiler özellikle şahsıma çamur atmaya çalışıyorlar. Ben bu memlekette bu güne kadar şerefimle haysiyetimle onurumla Samsun halkına hizmet ederek yaşadım ve asla utanç duyacağım hiç bir şey yapmadım. Emlakçılık mesleği onur, gurur ve dürüstlük ister mesleğimize ihanet eden bu kişileri mesleğimiz adına şiddetle kınıyorum. Bu kişilerinde emlakçılık mesleğini karalamaya çalışmalarından dolayı utanç duyuyorum" dedi.

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Fevzi Apaydın, yaptığı konuşmada, bir hizmette eğitimin olmaması halinde o hizmetin bir önemi olmadığını belirtti.

Konuşmaların ardından Gazi Belediyesi'nde görevli Yapı Denetim Uzmanı Zeki Sarıibrahimoğlu, kursa katılan emlakçılara emlak pazarlama ve halkla ilişkiler konusunda bilgi verdi.

(İG-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title