Haberler

Samsun: Dev Çadırda Göğebakan Rüzgarı

Samsun'da, İlkadım Belediyesi Tarafından Düzenlenen '3. Ramazan Günleri' Etkinliği Kapsamında Bir Konser Veren Ünlü Sanatçı Murat Göğebakan, Çadırı Hınca Hınç Dolduran 10 Bin Kişiyi Coşturdu.

Samsun'da, İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen '3. Ramazan Günleri' etkinliği kapsamında bir konser veren ünlü sanatçı Murat Göğebakan, çadırı hınca hınç dolduran 10 bin kişiyi coşturdu.

Sahil Yolu Yabancılar Pazarı yanında 10 bin metrekare alan üzerine kurulan Türkiye'nin en büyük Ramazan çadırında düzenlenen konserde sahneye çıkan Türk pop müziği sanatçısı Göğebakan, 1 yıl aradan sonra yeniden Samsunlular'la olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Eski ve yeni albümlerinden şarkılar seslendiren Göğebakan, sahnede bir saat boyunca performansını sergiledi. Sanatçının genç hayranları sanatçıya ulaşabilmek için adeta birbirini ezdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title