Haberler

Samsun'dan kısa kısa

Kavak Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Muhittin Oytun, Kaymakam İbrahim Engin Şenay'ı ziyaret etti.

Kavak Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Muhittin Oytun, Kaymakam İbrahim Engin Şenay'ı ziyaret etti.

Oytun, ziyaretinde, Şenay'a Mehmetpaşa Mahallesi'nde yeni yapılan 250 yataklı öğrenci yurdu çalışmaları ile mevcut KYK öğrenci yurdunda kalan Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından yapılması planlanan proje ve etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şenay, KYK yurdunu en kısa zamanda ziyaret edeceğini, öğrenciler tarafından düzenlenmesi planlanan ilkbahar etkinliklerine de katılacağını kaydetti.

Ladik'te İdlib şehitleri için mevlit okutuldu

Ladik Belediyesi tarafından organize edilen ve İlçe Müftülüğünce gerçekleştirilen mevlit programı, Avcı Sultan Mehmet Camisi'nde yapıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda ilahiler seslendirildi, şehitler için mevlit okundu ve dua edildi.

Programın ardından vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, "Gazilere ise sağlık dolu bir ömür diliyorum. Ülkemiz şehitlerimizi hiçbir zaman unutmadı, asla unutmayacak. Ülkemizin geleceğini tehdit altına almak isteyenlere dün fırsat vermediğimiz gibi bugün de yarın da vermeyeceğiz. Semaya kalkan ellerimiz ve dualarımızda her zaman aziz Mehmetçiğimizle birlikte olduğumuzu gösterdik. Dualarımız Mehmetçiklerimizle birlikte." dedi.

Programa Kaymakam Sedat Sezik, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mustafa Akar, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Güler, İlçe Müftüsü Ünal Öztürk ile vatandaşlar katıldı.

Havza'da şiir dinletisi gerçekleştirildi

Havza'da "Değerlerimiz ile yaşıyoruz" projesi kapsamında şiir dinletisi düzenlendi.

Şehit Recep Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen dinletide, öğrenciler tarafından koro ve solo olarak milli ve manevi değerleri anlatan Mevlana, Yunus Emre'nin eserleri seslendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, hazırlanan projeden ötürü okul idaresi ve öğrencileri tebrik ederek, "Bu günler millet olarak birlik ve beraberliğimizi gösterme günü. Öğrencilerimizin şehitlik, millet, bayrak ve manevi olarak bilinçli nesiller olarak yetiştirmeye özen gösteriyoruz. Biliyoruz ki bugünün gençlerinin, yarının büyüklerinin omuzlarında bu ülke yükselecektir." dedi.

Okul müdürü Eyüp Aydoğdu da görevlerinin sadece ders vermek olmadığını, öğrencileri iyi birer insan olarak yetiştirmeyi de görev bildiklerini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kredi Yurtlar Kurumu İbrahim Engin Samsun Kavak Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
title