Haberler

Samsun'dan Kısa Kısa

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "Seçimler Türkiyemize, vatanımıza, milletimize bütün tüm İslam alemimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "Seçimler Türkiyemize, vatanımıza, milletimize bütün tüm İslam alemimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

İkiz, seçim sonuçlarının ardından yaptığı açılamada, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin başarılı bir şekilde sona erdiğini söyledi.

Yoğun bir seçim çalışması yürüttüklerini dile getiren İkiz, şunları ifade etti:

"İlçe teşkilatımızla yoğun bir çalışma programı içerisinde ülkemiz için tarihi bir seçimi daha başarıyla atlattık. Cumhurbaşkanımıza ilçemizden yüzde 70,30 oranında yüksek bir oy oranı ile destek verdik. Halkımız her zaman olduğu gibi yine doğru tercihi yaptı ve dünya lideri sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yoluna devam kararı verdi."

İkiz, 24 Haziran seçimleri ile ülkenin yeni bir sisteme geçtiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Havza olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Ülkemiz, 2023 ve 2071 hedefleri adına önemli bir virajı daha aştı. Ben burada tüm teşkilat mensuplarına katılımlarından, desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Teveccüh gösterdiler vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Seçimler Türkiyemize, vatanımıza, milletimize bütün tüm İslam alemimize hayırlı uğurlu olsun."

Selim Özbalcı'dan seçim teşekkürü

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Sandık başına giderek vatandaşlık görevini yerine getiren vatandaşları tebrik eden Özbalcı, şunları kaydetti:

"Seçim süreci boyunca çalışmalarımızda bizleri güler yüzlü ve hoşgörüyle karşılayan, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Cumhur İttifakı'nı destekleyerek, şahsıma, partime destek ve teveccühlerini esirgemeyen tüm halkımız başta olmak üzere, meclis üyelerimize, AK Parti Ladik ilçe teşkilatı mensuplarımıza, Cumhur İttifakı'nda yer alan MHP'li kardeşlerimize, sandık kurullarımızda görevli üyelerimiz ve müşahitlerimize, muhtarlarımıza, esnaflarımıza, çalışanlarımıza ve maddi manevi yanımızda olan tüm gönüldaşlarımıza, oy veren ve veremeyen herkese şükranlarımı sunuyorum."

Özbalcı, seçim sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title