Haberler

Samsun'dan Kısa Kısa

Kavak İlçe Müftülüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde "Duada Buluşuyoruz" etkinliği düzenlendi.

Kavak İlçe Müftülüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde "Duada Buluşuyoruz" etkinliği düzenlendi.

Merve Camisi'nde cuma namazı öncesinde gerçekleştirilen etkinlikte Kavak İmam Hatip Ortaokulu, İmam Hatip Lisesi ve Erkek Kur'an Kursu öğrencileri tarafından şehitler için Kur'an-ı Kerim ve mevlit okunup dua edildi.

Kavak Müftüsü Nuh Arslan, Çanakkale'yi geçemeyenlerin bu arzularından bir türlü vazgeçemediklerini, "Ne yapsak" diye düşünceler içinde olduklarını söyledi.

Bunun son örneğini 15 Temmuz ve Afrin olaylarında gördüklerini dile getiren Arslan, "Birlik beraberlik içinde olmalıyız. Çanakkale, 15 Temmuz, Afrin ruhunu çocuklarımıza verebilirsek hiçbir zaman o hainlerin istediği olmayacaktır. Allah tüm şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifa versin, memleketimizin güvenliği ve bekası için Afrin'de terör örgütleriyle mücadele eden Mehmetçik ve polislerimizi muzaffer eylesin." dedi.

Programa Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ladik'te "Yerel Buluşmalar" etkinliği

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, hizmetlerin değerlendirmesini ve istişare yapmak amacıyla düzenlediği "Yerel Buluşmalar" etkinliği kapsamında AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi.

Teşkilat mensuplarının fikirlerini almak ve seçim beyannamesinde yer alan hizmetlerin durum değerlendirmesini yapmak istediklerini belirten Özbalcı, yerel seçimlerinden bu zamana kadar yürütülen çalışmaları ele alarak gelinen durumu anlattı.

Özbalcı, bu yıl planlanan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Çanakkale Afrin Kavak Politika Güncel Haberler

title