Haberler

Samsun'dan Kısa Kısa

Kavak Emirli Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri, jandarma ekibi eşliğinde trafik kontrolü yaptı.

Kavak Emirli Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri, jandarma ekibi eşliğinde trafik kontrolü yaptı.

İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Muhammet Tosun ve ekibi eşliğinde Kavak- Asarcık karayoluna gelen özel eğitim sınıfı öğrencileri, araçları durdurarak kontrol gerçekleştirdi.

Okul müdürü Murat Karaca, özel eğitim sınıfı öğrencileri için hayata geçirdikleri "Meslekte Özel Bir Gün" Projesi kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekibi ile trafik kontrolü yapmalarını uygun görüklerini söyledi.

Kendilerine güvenlerini artırmak ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla özel eğitim öğrencilerinin kamudaki meslek kollarında 1 gün geçirmelerini sağladıklarını anlatan Karaca, "Proje kapsamında ilk uygulamamızı Kavak Jandarma Komutanlığı trafik ekibi ile yaptık. Engelli öğrencilerimizle ilgilenen jandarma ekibine teşekkür ederiz." dedi.

Kavak Müftülüğü İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı

İlçe Müftüsü Nuh Arslan başkanlığında Merkez Yörgüç Paşa Camisi'nde "Kavak Müftülüğü İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

Cami ve mescitlerdeki din görevlileri ile müftülük personelinin katıldığı toplantıda hac ve umre kayıtları, 4-6 yaş grubu Kur'an kursları, cami bilgi formları, hutbe konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Arslan, toplantı ile din hizmetlerinin daha verimli ve etkin şekilde halka ulaştırılmasını amaçladıklarını söyledi.

Yılın son toplantısını yaptıklarını belirten Arslan, "İl Müftülüğünden ve kaymakamlığımızdan gelen talimat ve duyurular hakkında personelimizi bilgilendiriyor, din hizmetlerinin nasıl daha iyi yürütülebileceğini istişare ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Karaca Asarcık Kavak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title