Haberler

Samsun'dan Kısa Kısa

Samsun'un Bafra İlçesinde Kimliği Belirsiz Bir Dolandırıcı, Telefoın Açtığı Şahsı Kandırarak İkna Edip Cep Telefonuna 200 Kontör Yükletti. Edinilen Bilgiye Göre Olay, Hacınabi Mahallesi'nde Meydana Geldi. Yaşar A.'yı (30) Telefonla Arayan Kimliği Belirsiz Bir Dolandırıcı, "Sen Başsavcının Eşini Arayıp Küfür Etmişsin" Diyerek 2 Adet 100'lük Kontör Aldırıp Şifresini Kazıtarak Alıp Daha Sonra 6 ...

Samsun'un Bafra ilçesinde kimliği belirsiz bir dolandırıcı, telefoın açtığı şahsı kandırarak ikna edip cep telefonuna 200 kontör yükletti. Edinilen bilgiye göre olay, Hacınabi Mahallesi'nde meydana geldi. Yaşar A.'yı (30) telefonla arayan kimliği belirsiz bir dolandırıcı, "Sen başsavcının eşini arayıp küfür etmişsin" diyerek 2 adet 100'lük kontör aldırıp şifresini kazıtarak alıp daha sonra 6 adet daha 250'lik kontör istedi. Dolandırıldığını anlayan Yaşar A., tepki gösterip telefonu kapatarak polise şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(MAY-SA)

08.02.2008 18:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title