Haberler

Samsun'daki Cinayet Davası

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bir kadını öldürdükleri iddiasıyla haklarında dava açılan 2 sanık kardeşin yargılanmalarına başlandı.

Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, "kasten öldürme, suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme" iddiasıyla tutuklu yargılanan Yusuf B, kardeşi olan tutuksuz sanık Ahmet B. ile maktulün yakınları ve tarafların avukatları katıldı.

Yusuf B, savunmasında, öldürülen kadınla 12-13 yıl önce bir arkadaşı aracılığıyla tanıştığını söyledi.

Yaklaşık 4-5 yıl arkadaşlık yaptıklarını belirten Yusuf B, şöyle devam etti:

"Kendisine ilişkiyi bitirmeyi teklif ettim ama kabul etmedi. Sürekli beni telefonla rahatsız ediyordu. Son 4-5 sene, 3-4 kez görüştüm. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine bir hastamı götürmüştüm. Maktul hastane karşısında çay içiyormuş, beni görünce telefonla aradı. Ben de açmadım. Aramaya devam etti. Kardeşimi aramış. Kardeşim de beni arayarak, 'Meliha'yı ara' dedi. Ben de aradım. Bana küfretti. Bulunduğu yere gittim, arabaya aldım. Benimle birlikte olmak ve Ünye'ye gitmek istedi. Ünye'deki evime gittik. Birlikte olmak istedi ama kabul etmedim."

Daha sonra Terme'nin Akçay mevkisine geldiklerini, yiyecek bir şeyler aldığını anlatan Yusuf B, "Irmaksırtı mevkisinde sahile geldik. Burada da birlikte olmak istemesine rağmen gece 04.00 gibi evine bıraktım. Bir süre sonra kardeşim beni aradı. 'Meliha eve gitmemiş haberin var mı' dedi. Ben de 'haberim yok' dedim. 20 gün sonra birileri 'polis' diye yanıma geldi. Ben de Meliha hakkında bilgi verdim. Daha sonra polis olmadıklarını öğrendim. Emniyete gittim, söyledim. Atılı suçlamaları kabul etmiyorum." ifadelerini kullandı.

Tutuksuz sanık Ahmet B. ise iddianamede hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

Mahkeme heyeti, Yusuf B'nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Samsun'da 2014 yılı Aralık ayında evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan evli ve 4 çocuk annesi Meliha Sohum'un cesedi, Nisan 2015'te Tekkeköy ilçesi Tersane mevkisinde Karadeniz kıyısında çürümüş halde bulunmuştu.

Olayla ilgili tutuklanan Yusuf B. ile kardeşi Ahmet B. hakkında dava açılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Tekkeköy Samsun Ünye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title