Haberler

Samsun'daki Bir Gencin Öldürüldükten Sonra Yakıldığı İddiası

Samsun'da bir mezarlıkta çıkan silahlı kavgada, öldürdükleri gencin cesedini yaktıkları iddia edilen 7'si tutuklu 14 kişinin yargılanmasına devam edildi.

Samsun'da bir mezarlıkta çıkan silahlı kavgada, öldürdükleri gencin cesedini yaktıkları iddia edilen 7'si tutuklu 14 kişinin yargılanmasına devam edildi.

Yaklaşık 5,5 ay önce, İlkadım ilçesi Derecik Mezarlığı'nda çıkan silahlı kavgada ölen Bayram Keskinoğlu'nun cesedini Kavak ilçesi Yeralan köyü kırsalına götürerek yaktıkları iddiasıyla tutuklanan Serkan Kuruoğlu, Mehmet Kabacı, Kadir Yıldız, Kemal Kuruoğlu, Murat Kuruoğlu, Naci Gül ve Cihan Demir ile olaya karıştıkları öne sürülen Seyit Ali Demircioğlu, Turan Keskin, Orhan Keskin, İdris Kuruoğlu, Orhan Kuruoğlu, Erkan Kuruoğlu ve Emre Yol'un yargılanmasına Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Duruşmada tutuklu sanıklar ile tutuksuz sanıklardan Orhan Keskin, Erkan Kuruoğlu ve Seyit Ali Demircioğlu ile ölenin annesi Suzan Aslan ile tarafların avukatları hazır bulundu.

Savunmaların ardından mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Kadir Yıldız, Kemal Kuruoğlu, Murat Kuruoğlu, Naci Gül ve Cihan Demir'in tutuksuz olarak yargılanmak üzere tahliyelerine, Serkan Kuruoğlu ve Mehmet Kabacı'nın ise tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

- SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Kadir Yıldız Derecik İlkadım Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title