Haberler

Samsun'da Yerel Yönetimler

Samsun Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, "Atakum Mahrumiyet Bölgesiydi Ama Şimdi Rüyalar Gerçek Oluyor" Dedi.

Samsun Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, "Atakum mahrumiyet bölgesiydi ama şimdi rüyalar gerçek oluyor" dedi.

İl Özel İdaresi'nden alınan ve belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere bakım yapılarak hizmete sunulan otobüsle, 21 ayrı yerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Adem Bektaş, otobüs içerisinde projeler hakkında bilgi verdikten sonra projeleri yerinde belde parti üyeleriyle birlikte gezdi.

Belediyenin atölyesini ve araç partili 5 yıllığına eski Köy Hizmetleri binasının bulunduğu yere taşıdıklarını dile getiren Bektaş, görev geldiklerinde az sayıda olan araç sayısını 50'ye yükselterek filo haline getirdikleri, çalışanların fiziki şartlarını daha iyi iş ortamında hizmet vermelerini sağladıklarını kaydetti.

Atakum rüyasının gerçekleşeceğini, Atakum'un modern, gelişmiş, her yönüyle cazibe yeri olmasını hedeflediklerini dile getiren Bektaş, "Atakum mahrumiyet bölgesiydi ama şimdi rüyalar gerçek oluyor. Hep birlikte rüyamızın gerçekleşmesi için çalışıyoruz. AK Parti teşkilatı olarak başımız dik yürüyoruz. Birçok projeyi hayata geçirdik. Hiçbir zaman AK Parti'li belediye olma avantajını kullanmadık. Herkese eşit tanınan haklarla bizler başarılı çalışmalara imza attık. Ülke genelinde siyası istikrarın yerel yönetimlere sağladığı imkanlarla hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Beldemize büyük bir alışveriş merkezinin kazandırılmasını sözünü vermiştik, bu da yerine getirildi ve özel yatırımla yapıldı, hastane yapımı da devam etmektedir" diye konuştu.

Atakum beldesinin şehir merkezi ve çevre illere hizmet eder duruma geldiğini dile getiren Bektaş, "Sahil yolu projemizin ilk 500 metrelik etabı tamamlandı. İkinci 540 metrelik etabın ihalesi yapıldı ve yapımına başlandı. Kimseye tolerans tanımadan, devlet arazileri tespit edilerek güzergahta düzenlemelerimizi yapıyoruz. Kent Ormanı çalışmamız tamamlandı, halkımızın gönüllerince eğlenebileceği, piknik yapacağı bir yer haline getirildi. Atakum belediyesi spor tesisi yeni binasına taşında buradaki düzenlemelerde devam ediyor. Bizim yaptığımız işler doğru insanlar içindir. Nikah ve düğün salonu yapımı tamamlanıyor. Düğün hizmetlerinin dışında tüm faaliyetleri ücretsiz olarak vereceğiz. 20'ye yakın parkı 3 yıl içerisinde beldemize kazandırdık" şeklinde konuştu.

Bektaş, her iki beldeye hanımlar lokali yapacaklarını ve bayanlar sosyal kültürel faaliyetlerde bulunmalarının dışında, vakitlerini en iyi şekilde değerlendireceklerini kaydetti.

(MD-SA)

18.04.2007 17:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title