Haberler

Samsun'da Yarıyıl Tatili

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Gençlerimizi Ne Kadar İyi Eğitirsek, Yarınlarımız O Kadar Aydınlık Olur" Dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Gençlerimizi ne kadar iyi eğitirsek, yarınlarımız o kadar aydınlık olur" dedi.

Karşıyaka Lisesi'nde, 2006-2007 eğitim-öğretim yılı 1. döneminin sona ermesi dolayısıyla tören düzenlendi. Törene Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Okul Müdürü Bilal Bayrakçı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Karşıyaka Lisesi'nde 9., 10. ve 11. sınıfların birincileri ile Liselerarası Türkiye Yarı Finali'nde 3. olan Kız Basketbol Takımı'na çeşitli hediyeler veren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye'nin yarınları olan gençlerin ne kadar iyi eğitilirse, ülkenin geleceğinin o kadar aydınlık olacağını söyledi. Başkan Genç, "Beldemizde gerek merkezi hükümet, gerek belediye ve gerekse de İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla yeni eğitim yuvalarını katmaya devam ediyoruz. Gençlerimiz bizim, yani Türkiye'nin geleceğidir. Onlar için ne kadar yatırım yapsak azdır" dedi.

Karşıyaka Lisesi Müdürü Bilal Bayrakçı, öğrencileri eğitimin öneminden bahsederek, nasihatlerde bulundu.

Başkan Osman Genç, 2006-2007 eğitim öğretim yılında 9/R sınıfından Gamze Tulum, 10 Fen C sınıfından Nurdan Ayan, 11 Sosyal E sınıfından Erkan Canikli ile Liselerarası Türkiye Yarı Finali'nde üçüncü olan Kız Basketbol Takımı'na çeşitli hediyeler verdi.

(SAM-SA)

26.01.2007 15:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title