Haberler

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu

Samsun'un Çarşamba ve Terme ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 28 kilogram kenevir tohumu ile 7 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Samsun'un Çarşamba ve Terme ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 28 kilogram kenevir tohumu ile 7 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Çarşamba Narkotik Grup Amirliği ekipleri ortaklaşa çalışma başlattı.

Ekipler, Çarşamba ilçesi Denizler Mahallesi'nde ikamet eden Süleyman K. ve Altan A. ile bunlarla irtibatlı olan Terme ilçesi Kumcağız Mahallesi'nde ikamet eden İsa D'nin evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Şüphelilerin ikametlerinde arama yapan ekipler, İsa D'nin evinde 7 kilogram esrar maddesi ile 28 kilogram kenevir tohumu ele geçirdi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Süleyman K, Altan A. ve İsa D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Samsun Terme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title