Haberler

Samsun'da Otomobil Şarampole Devrildi: 2 Ölü, 2 Yaralı (fotoğraflı

Samsun'un Atakum ilçesinde, şarampole devrilen otomobil evinin önündeki kadına çarptı. Kazada otomobilde sıkışan 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sinop yönüne giden Sadık Cengiz (44) yönetimindeki 55 NE 303 plakalı otomobil, Çakırlar Yalı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde şarampole devrildi. Sürüklenen araç, evinin önünden odun alıp içeri girmek isteyen Saliha Yavuzaslan'a çarptı.

Evin merdiven direğine de çarparak durabilen araçta sıkışan sürücü Sadık Cengiz ve yanındaki Halit Çamurcu (71) olay yerinde öldü. Yaralanan Saliha Yavuzaslan ile araçta bulunan Hikmet Çamurcu (66), ambulanslarla Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Samsun Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği ile Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılan cesetler ise OMÜ Tıp Fakültesi Morguna kaldırıldı.

(EDİ-İSM-İU) - SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title