Haberler

Samsun'da Medya Ödül Töreni

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle medya ödül töreni düzenledi.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle medya ödül töreni düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda düzenlenen törende Anadolu Ajansı muhabirleri İlyas Gün, Mehmet Kumcağız, Ercan Dilaver ve Fatih Mehmet Kürkçü meslekteki başarılarıyla ödüle layık görüldü.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, burada yaptığı konuşmada, konvansiyonel diye tabir edilen klasik medyanın kalmadığını söyledi.

İnternet haberciliğinin her gün geliştiğini vurgulayan Şahin, "Mesela Samsun'da basılan gazeteleri üst üste koyun bir arkadaşımızın internet sitesindeki kadar ancak okunuyor veya tıklanıyor. Yeni medya diye tabir edilen internet haberciliği her gün daha da önem kazanıyor. Her birimizin birer artık medya organı var." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz iseTürk basınının Türkiye'nin kuruluşundan bu yana her gün kendisini geliştirerek insanların haber alma hakkını en doğru ve en iyi şekilde yerine getirme yönünde çalıştığını kaydetti.

Dünyada 2000'li yıllardan sosyal medyanın geliştiğine dikkat çeken Yılmaz, şöyle konuştu:

"Gerek yazılı, gerekse görsel medyanın yanında hepinizin bildiği gibi internet medyası denen, sosyal medya denen bir başka dijital ortamda haber edinme teknolojisi gelişti. Bu bana göre birçok dengeyi alt üst etti. Dünyada da bu sistemin oluşmuş olan çatısını yeniden yapılandırma gibi bir mecburiyeti ortaya koydu. Artık insanların dünyada gökkubbede olan herhangi bir hadisenin neredeyse gizli kalma şansı kalmadı."

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan ise ülkenin birlik ve beraberliği devam ettiği sürece, basının üzerine düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğine işaret ederek, "Hain darbe girişiminde olduğu gibi o birliğimizi ve beraberliğimizi arttırarak devam ettiğimiz sürece mesleğimiz ne olursa olsun ister siyaset, ister bürokrat, gazeteci olalım bu birliği ve bütünlüğü sağladığımız sürece ülkemizin başına kötü bir şey gelmeyecektir." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Anadolu Ajansı muhabirleri İlyas Gün, Mehmet Kumcağız, Ercan Dilaver ve Fatih Mehmet Kürkçü'nün de aralarında bulunduğu 44 basın mensubuna ödülleri verildi.,

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü 19 Mayıs Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title