Haberler

Karısını Erkeklere Pazarlayan Koca Tutuklandı

Güncelleme:

Samsun'da karısını para karşılığı erkeklere pazarlayarak fuhuş yaptırdığı iddia edilen 38 yaşındaki B.Y., ekiplerin düzenlediği operasyonla yakayı ele verdi.

Samsun'da karısını erkeklere para karşılığı pazarladığı iddia edilen 1 kişi polis tarafından yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EKİPLER TARAFINDAN YAKALANDI

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, karısını para karşılığı erkeklere pazarlayarak fuhuş yaptırdığı iddia edilen 38 yaşındaki B.Y., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen B.Y. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece, "fuhuş için yer temin etmek ve fuhşa aracı olmak" suçlarından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Canik 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (121)

Dürbünlü:

bu haber mide bulandırıcı;(((

63
1
yanıtYanıtla
31:

röngentcimisin kardeşş bi yandan ağlayıp bi yandan çekiyomusun anlamadım. .

yanıt1
yanıt3
AdanaŞehir:

Adama kızmayın kadın kabul etmiş beraber iş kurmuş karı koca, alan memnun satan memnun , bedava sevgilinizle birleyler yaparken namuslu oluyorsunuz dimi ,

13
51
yanıtYanıtla
anti yobaz:

samsun polisini tebrik ediyorum türkiyeyi kurtadiniz disarda hirsizi uyusturucu saticisi bir alcak dolasirken adam karisini satiyormus sizene ne lan

0
52
yanıtYanıtla
Palu lu:

Namussuz serefsiz adam böyle namussuzlugu nasil kabulleneceksin, seninde karini satmaya niyetinmi var? TÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ sana

yanıt7
yanıt0
aki:

ulan bu gün karisini satan yarin kizini satar demekki seninde onun gibi kanin bozuk erkegim diye disarda gotdus gotdus gezen senin gibi mahluklara lanet olsun yerin dibine batsin ne günlere kaldik yarabbi aklim sana emanet

yanıt2
yanıt0
Pikaçu:

Yuh arkadaş bu nasıl bir genişliktir yahu. . .

yanıt1
yanıt0
ŞERİAT:

TEK ÇARE ŞERİAT

22
18
yanıtYanıtla
Pikaçu:

Samsun çok ısrarcı nedense son günlerde Adana''yı geçmek için. . .

33
5
yanıtYanıtla
vatan53:

YAHU BU SAMSUNUN KADINI REZİL ERKEĞİ DAHA REZİL KEPAZE utanmaz ahlaksız. senide içerdekiker pazarlar görürsün. bu önce asıp sonra yakacaksın. ibreti alem için.

24
9
yanıtYanıtla
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title