Haberler

Samsun'da Hırsızlık Olayları

Samsun'da Kimliği Belirsiz Hırsız veya Hırsızlar, Son Bir Gün İçinde Girdikleri 5 Ayrı Ev ve İşyerlerinden Para, Ziynet Eşyası, Telefon ve Bilgisayar Çaldı.

Samsun'da kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, son bir gün içinde girdikleri 5 ayrı ev ve işyerlerinden para, ziynet eşyası, telefon ve bilgisayar çaldı.

Edinilen bilgiye göre, Kılıçdede Mahallesi'nde Serhat G.'ye ait eve giren hırsız veya hırsızlar, 1 adet bilgisayar, 1 adet cep telefonu ve 1 adet telsiz telefon çaldı. Adalet Mahallesi'nde Mehmet Ö.'ye ait eve giren hırsız veya hırsızlar, 1 adet altın bilezik, 1 adet altın gerdanlık, 1 adet atın küpe, 2 adet altın yüzük çaldı. Kılıçdede Mahallesi'nde Enver K.'ye ait eve giren hırsız veya hırsızlar, 640 YTL para, parfüm, gümüş kemer ve buzdolabından 5 kilo kurban eti çaldı. Soğuksu Mahallesi'nde Ramazan A.'ya ait işyerine giren hırsız veya hırsızlar, 1 adet bilgisayar çaldı. İstasyon Mahallesi'nde Gafur T.'ye ait işyerine giren hırsız veya hırsızlar, 1 adet bilgisayar çaldı.

Meydana gelen 5 ayrı hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(MAY-SA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title