Haberler

Samsun'da Fetö Soruşturmasında 12 Avukat Gözaltında

SAMSUN'da FETÖ/PDY soruşturması yürüten polis, Samsun Barosu'na kayıtlı 12 avukat ile 1 sivil kişiyi, gözaltına aldı.

SAMSUN'da FETÖ/PDY soruşturması yürüten polis, Samsun Barosu'na kayıtlı 12 avukat ile 1 sivil kişiyi, gözaltına aldı. 3 avukatın da arandığı bildirildi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY soruşturması yürüten Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Samsun barosuna kayıtlı bazı avukatları takibe aldı. Yapılan takibin tamamlanmasının ardından bu sabah erken saatlerde harekete geçen polis 12 avukat ile 1 sivil kişiyi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Polis avukatlara ait 11 avukatlık bürosu, 16 ev, daha önce mühürlenerek kapatılan Samsun Güven Hukuk Tahkim ve Arabuluculuk Derneği'nde (TAHKİM-DER) arama yaptı. Yapılan aramalarda ele geçen belge ve dökümana el kondu. Gözaltına alınan 12 avukat ve 1 sivil hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Öte yandan firarda olan 3 avukatın yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title