Haberler

Samsun'da Denizde Can Pazarı...denize Giren 3 Arkadaş Boğulma Tehlikesi Geçirdi

Samsun'da denizde can pazarı...Denize giren 3 arkadaş boğulma tehlikesi geçirdiSAMSUN - Samsun'da serinlemek için denize giren 3 arkadaş boğulma tehlikesi geçirdi.

Samsun'da denizde can pazarı...Denize giren 3 arkadaş boğulma tehlikesi geçirdi

SAMSUN - Samsun'da serinlemek için denize giren 3 arkadaş boğulma tehlikesi geçirdi. Denizden 5 dakika sonra çıkarılan 16 yaşındaki çocuk ise yaşam mücadelesi veriyor.

Olay, Atakum ilçesi Çatalcam Mahallesi 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce buluşan 3 arkadaş, serinlemek için Çatalçam sahiline gitti. Birlikte denize giren Enes Kol, Mahmut Anıl Öztürk ve Gencebay Tokatlı bir müddet yüzdükten sonra boğulma tehlikesi geçirdi. Boğulma tehlikesi geçiren 3 genç, Samsun Sahil Güvenlik Komutanlığı DEGAK-1 ekipleri tarafından fark edilerek sudan çıkarıldı. Suda kaybolan Enes Kol ise 5 dakikalık çalışma sonucunda kayaların dibinden çıkarıldı. 3 arkadaş olay yerine gelen ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Boğulma tehlikesi geçiren ve sudan 5 dakika sonra çıkarılan Enes Kol'un durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Atakum Samsun 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title