Haberler

Samsun'da Anneler Günü Etkinliği

İlkadım Belediyesi Hanımlar Lokali'nin 'Anneler Günü' Nedeniyle Düzenlediği Bayanlara Yönelik Konserde Sahne Alan Baha, Hayranlarını Coşturdu.

İlkadım Belediyesi Hanımlar Lokali'nin 'Anneler Günü' nedeniyle düzenlediği bayanlara yönelik konserde sahne alan Baha, hayranlarını coşturdu.

Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen konser büyük ilgi gördü. Baha, birbirinden hareketli ve fantezi parçalarını seslendirdiği konserde, Samsunlulara unutulmaz bir akşam yaşattı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, konsere gelen 7 anneye, düzenlenen çekilişle çeşitli hediyeler verdi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı konser, yaklaşık 3 saat sürdü. Baha, hayranları tarafından uzun süre alkışlandı.

Karadeniz Bölgesi'nde Hanımlar Lokali'nin başka örneği olmadığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Tok, "Amacımız, hanımların günlük rutin yaşamalarının dışında, sosyal, kültürel ve eğitsel alanlarda kendilerini geliştirebilecekleri bir ortam sunmaktır. Değerli annelerimizi, yalnız belirli günlerde değil, her zaman sevgi ve içtenlikle kucaklamalıyız" dedi.

(OE-MAY-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title