Haberler

Samsun'da AK Parti Coşkusu

Ak Parti'nin seçimlerden zaferle çıkması Samsun'da büyük coşku ile karşılandı.

Ak Parti'nin seçimlerden zaferle çıkması Samsun'da büyük coşku ile karşılandı. Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran binlerce partiliye seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bugün sevinçli, mutluyuz. Ama bugün sadece Samsun değil, bugün sadece Ak Parti değil, bugün Türkiye kazanmıştır. Bugün Ortadoğu, dünya kazanmıştır" dedi.

AK Parti'nin 1 Kasım Genel Seçimleri'nden tek başına iktidar olarak çıkması Samsun'da da büyük sevinç yarattı. Binlerce partili, geç saate rağmen Cumhuriyet Meydanı'nı doldurdu. Meşaleler yakıp, zafer şarkıları söyleyen AK Partililer, alanı adeta bayram yerine çevirdi. Beraberindeki 5 milletvekili ile birlikte partililere seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şöyle dedi:

"Yakın zamanda göstermiş olduğunuz birlik ve beraberlikle, her zaman söylediğimiz gibi, demokrasimizin, Türkiye Cumhuriyeti devletinin güzel insanları, sandıkta en büyük cevabı verdiniz. Allah sizden razı olsun. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bu meydandan başladığı yürüyüşte, Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun bu meydandan başlatmış olduğu kampanyalarda siz hep en güzel cevabı verdiniz. Siz her zaman birliğin beraberliğin yanında oldunuz ve şunu söylüyorum; Biz her zaman milletimize hizmet etmek için yola çıktığımızı açık açık söyledik. Bugün sevinçliyiz, mutluyuz. Ama bugün sadece Samsun değil, bugün sadece Ak Parti değil, bugün Türkiye kazanmıştır. Bugün orta doğu, dünya kazanmıştır. Milletimiz bizden Türkiye'yi 2023, 2053, 2071 hedeflerine taşımamızı istedi. Biz bunun bilincindeyiz."

Bakan Kılıç'ın konuşmasının ardından yapılan havai fişek gösterisi ile kutlamalar sona erdi. Bakan Kılıç, daha sonra karayolu ile Ankara'ya doğru hareket etti. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Ak Parti Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title