Haberler

Samsun'da 1 Kişinin Öldüğü 19 Kişinin Yaralandığı Kazanın Sürücülerine Para Cezası Verildi

Samsun'da 1 Kişinin Öldüğü 19 Kişinin Yaralandığı Trafik Kazasına Karışan Araç Sürücüleri Para Cezasına Çarptırıldı ve Cezaları Ertelendi.

Samsun'da 1 kişinin öldüğü 19 kişinin yaralandığı trafik kazasına karışan araç sürücüleri para cezasına çarptırıldı ve cezaları ertelendi.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Ordu-Samsun karayolu Kutlukent beldesine bağlı Kirazlık mevkisinde 3 yıl önce meydana gelen olayda, Tahsin A. yönetimindeki 55 M 4012 plakalı yolcu minibüsü, sürücüsünün yolcu almak üzere aniden durması üzerine arkadan gelen Abdullah O. yönetimindeki 55 K 0020 plakalı kamyon minibüse çarptı. Kazada minibüs sürücüsü Tahsin A. ile birlikte 19 kişi yaralanıp 1 kişi de hayatını kaybetti. Her iki araç sürüsü hakkında dava açıldı ve bugün yargılanmaları sona

erdi. Minibüs sürücüsü Tahsin A., 5 bin 142 YTL, kamyon sürücüsü Abdullah O. ise 8 bin 559 YTL para cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, her iki araç sürücüsüne verilen para cezasının ertelenmesine karar verdi.

(MAY-SA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title