Haberler

Samsun: Çöpte Bulduğu Çek ile Alışveriş Yapan Şahsa 10 Ay Hapis

Samsun'da Çöpte Bulduğu 850 YTL Değerindeki Çek ile Alışveriş Yaparak Dolandırıcılık Olayına Karıştığı İddia Edilen Kişi, 10 Ay Hapis ve 500 YTL Para Cezasına Çarptırıldı.

Samsun'da çöpte bulduğu 850 YTL değerindeki çek ile alışveriş yaparak dolandırıcılık olayına karıştığı iddia edilen kişi, 10 ay hapis ve 500 YTL para cezasına çarptırıldı.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, çöplerden kağıt toplayarak geçimini sağlayan Şefik M., çöpte bulduğu bir montun cebindeki 850 YTL değerindeki çek ile Yusuf Ö.'den demir satın aldığı iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Dolandırıcılık suçundan yargılanan şahıs, "850 YTL yazılı çek yaprağı, çöpte bulduğum montun cebinden çıktı. Olay anında alkollüydüm ve o yüzden ne yaptığımı bilmiyorum. Pişmanım. Ayrıca, söz konusu parayı mağdura ödedim" dedi. Mahkeme heyeti, Şefik M.'yi önce 2 yıl hapis cezasına çarptırdı. Daha sonra mahkeme, pişmanlığı ve söz konusu paranın geri ödenmesini dikkate alarak cezayı 10 yıl hapis ve 500 YTL para cezası olarak kararlaştırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title