Haberler

Samsun: Çocuk Yuvasında Askeri Yılbaşı Balosu

Samsun Sahra Sıhhiye Okulu Eğitim Merkezi Komutanlığı'nın, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na Bağlı Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'nda Düzenlediği Geleneksel Yılbaşı Balosunda Çocuklar, Unutamayacakları Bir Gece Yaşadı.

Samsun Sahra Sıhhiye Okulu Eğitim Merkezi Komutanlığı'nın, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'nda düzenlediği geleneksel yılbaşı balosunda çocuklar, unutamayacakları bir gece yaşadı.

Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'nda bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen yılbaşı balosu öncesinde Sahra Sıhhiye Okulu Eğitim Merkez Komutan Vekili Kurmay Albay Hakan Özşar, çocuklara 25 adet bisiklet, 6 adet oyuncak at ve bir özürlü çocuğa tekerlekli sandalye hediye etti. Daha sonra yılbaşı balosuna geçildi. Sahra Sıhhiye Okulu Eğitim Merkez Komutanlığı Bando Takımı eşliğinde oynayan çocuklar gönüllerince eğlenirken, baloya eşleriyle birlikte katılan subaylar da çocuklarla dans etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title