Haberler

Samsun: CHP'de Buzları Eriten İftar

- Samsun'un Tekkeköy İlçesi'ne Bağlı Kutlukent Belediye Bakanı Hayati Tekin'in Verdiği İftar Yemeği İl Yönetimiyle Tekin Arasındaki Buzları Eritti.

- Samsun'un Tekkeköy İlçesi'ne bağlı Kutlukent Belediye Bakanı Hayati Tekin'in verdiği iftar yemeği il yönetimiyle Tekin arasındaki buzları eritti.

Daha önce Kutlukent Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Evi'nin açılışına iktidar partisi dahil bütün partilerin temsilcilerinin katılmasına rağmen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de geldiğinden dolayı CHP il temsilcilerinin katılmaması taraflar arasında "soğuk duş" etkisi yapmıştı. Sarıgül'ün açılışta yaptığı konuşmadan dolayı CHP, Sarıgül ve Tekin'in partiden ihracını gündeme taşımıştı. Tekin de parti yönetimiyle restleşmişti.

Kutlukent Belediyesi Düğün Salonu'nda verilen iftar yemeğinde yan yana gelen CHP İl Başkanı Suat Binici ve Kutlukent Belediye Başkanı Hayati Tekin yaptıkları konuşmalarla Genel Başkan Deniz Baykal dışında birlik mesajı verdi.

CHP İl Başkanı Suat Binici, Başkan Tekin'le aralarında sorun olmadığını belirterek, "Bizim ortak hedefimiz CHP'nin başarısıdır. Bunun dışında parti içi muhalefet olacaktır ve buna saygımız vardır" dedi.

Başkan Tekin de, lider konusunun ayrı bir mesele olduğuna dikkat çekti. CHP Lideri Deniz Baykal'a muhalefetini sürdüren Tekin, "Lideri beğenir ya da beğenmeyiz. CHP'nin başarısı konusunda il başkanıyla aynı fikirdeyiz. Lider konusunda parti içindeki yöneticilerle aynı düşüncede olmayabiliriz. Yarın başka bir lider etrafında bu konuda da bir araya geliriz" diye konuştu.

(AG-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title