Haberler

Samsun: Canik'te Bilim Adamlarıyla Halk Buluşturuldu

- Samsun'un İlk Kademe Canik Belediyesi Tarafından Gazetecilere Meşe Kültür Tesisleri'nde İftar Yemeği Verildi. Belediye Başkanı Osman Genç, Ramazan Ayı Boyunca Canik'te Bilim Adamlarıyla Halkı Buluşturmanın Mutluluğu İçinde Olduğunu Söyledi.

- Samsun'un İlk Kademe Canik Belediyesi tarafından gazetecilere Meşe Kültür Tesisleri'nde iftar yemeği verildi. Belediye Başkanı Osman Genç, Ramazan ayı boyunca Canik'te bilim adamlarıyla halkı buluşturmanın mutluluğu içinde olduğunu söyledi.

Basına, düzenledikleri organizasyonlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Genç, 2 yıldır beldede Samsun'daki bilim adamlarının engin fikirlerinin halka ulaştırılması yönünde köprü vazifesi gördüklerini dile getirdi.

Genç, bu Ramazan süresince 29 Mayıs Fatih Parkı'ndaki tesiste hanımlara yönelik dini ve tıbbi içerikli konferanslar verildiğini, yine teravihten sonra tiyatro ve çizgi filmlerle çocukların gönüllerinin alındığını dile getirerek, "Ayrıca, 29 Mayıs Fatih Parkı'nda olduğu gibi her akşam Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bilim adamlarımız edebiyat, din, tarih ve psikiyatri alanlarında halkımızı bilgilendirdi. Halkımızın teravih namazlarını kıldıktan sonra gelerek büyük dikkatle dinledikleri konuşmacılar bildiklerini aktararak halka nasıl inildiğini gösterdi" dedi.

"Mum dibine ışık vermez" diyen Osman Genç, kendilerinin bu kalıbı yıktıklarını açıkladı. Genç, "Başkaları Samsun dışından bilim adamlarını getirip konferans verdirirken biz Samsun'un değerlerini halkla kucaklaştırdık. Çok da güzel oldu. Samsun'da çok değerli bilim adamlarımız var. Onların kıymetini bilmeliyiz" diye konuştu.

Ramazan'ın barış, huzur, mutluluk, insanların bir araya geldikleri ay olduğunu da kaydeden Genç, bu mübarek ayın sonuna yaklaşıldığını ifade ederek, İslam aleminin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı da kutladı.

(AG-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title