Haberler

Samsun: Bolaman-perşembe Tünelli Geçişi, Yıl Sonunda Trafiğe Açılacak

Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Bolaman-perşembe Tünelli Geçiş Yolunun Yıl Sonuna Kadar Bitirilip Trafiğe Açılacağını Söyledi.

Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Bolaman-Perşembe tünelli geçiş yolunun yıl sonuna kadar bitirilip trafiğe açılacağını söyledi.

Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgi veren Abdulkadir Uraloğlu, Samsun-Piraziz arasındaki 184 kilometrelik alanın sorumluluklarında bulunduğunu, bunun 2005 yılı sonu itibariyle önemli bir kesiminin trafiğe açıldığını kaydetti. Uraloğlu, "Ancak, Bolaman-Perşembe tünelli geçiş yolu çalışmaları 2006 yılı boyunca devam etti. 184 kilometrelik yolun şuan 3 kilometresi hariç bitmiş durumdadır. Bu 3 kilometrelik kısmın bir bölümü Çarşamba-Terme arasındadır. Bolaman-Perşembe arasında da şuan itibariyle bitmeyen 1.5 kilometrelik yer var. 1.5 kilometrelik kesimi de ocak ayına kadar bitirip orayı trafiğe açmak istiyoruz. Orada çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.

Ünye Çevre Yolu ihalesinin yapıldığını ve sözleşme aşamasına geldiğini dile getiren Abdulkadir Uraloğlu, "Bu yolda yaklaşık 15 kilometre, 2007 yılında orada da çalışmalar başlayacak" diye konuştu.

"Samsun-Sinop arası bizim önemli projelerimizden bir tanesidir" diyen Abdulkadir Uraloğlu, "151 kilometre uzunluğunda olan yolun yaklaşık 50 kilometresini şuan itibariyle bitmiş durumda. Diğer kesimlerde çalışmalar devam ediyor. Öncelikle Samsun-Bafra bağlanması çok önemli. 2007 yılı içinde gelecek ödeneklerle Samsun'u Bafra'ya bağlamayı hedefliyoruz. Burası da Karadeniz Sahil Yolu Projesi'nin önemli bir parçasıdır" şeklinde konuştu.

Samsun-Ankara arasında 291 kilometre uzunluğundaki alanın sorumlulukları içerisinde olduğunu belirten Abdulkadir Uraloğlu, "Burada da 8 firma çalışmasına yoğun bir şekilde devam ediyor. Ödenek sıkıntısı var. Ancak ödenek sıkıntısından dolayı duran firma yok. Hepsi ek ödenek gelecekmiş gibi çalışmalarına devam ediyor ve hava şartları müsait olduğu sürece devam edecek. Herhangi bir problemimiz yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title