Haberler

Denizde Boğulma Tehlikesi Yaşayan Adamı Polisler Kurtardı, Duran Kalbi Tekrar Çalıştırıldı

Güncelleme:

Samsun'da girdiği denizde kaybolan ve polis tarafından kurtarılan genç adamın adamın kalbi durduğu anlaşıldı. Genç adamın duran kalbi, hastanede yapılan müdahale ile tekrar çalıştırıldı.

Samsun'da serinlemek için girdiği denizde kaybolan ve polis tarafından kurtarılan Serdar Çetin'in (31) duran kalbi, hastanede yapılan müdahale ile tekrar çalıştırıldı. Çetin'in yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü belirtildi.

4 ARKADAŞ AKINTIYA KAPILDI

Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi sahilinde meydana gelen olayda, Serdar Çetin, arkadaşları Naci Erdem, Rahman Yıldırım ve Ramazan Yıldırım ile serinlemek için denize girdi. Akıntıya kapılan 4 arkadaştan 3'ü denizden güçlükle çıkarken, Serdar Çetin suda kayboldu.

DENİZDE KAYBOLAN GENÇ ADAM, 25 DAKİKA SONRA BULUNDU

Çevredekiler durumu 112 Acil ve polise bildirdi. İhbarla olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Akıntıya kapılmaktan kurtulan 3 arkadaş ayakta tedavi edilirken, kaybolan Serdar Çetin'i deniz polisi 25 dakika süren çalışmanın ardından buldu.

GENÇ ADAMIN DURAN KALBİ YENİDEN ÇALIŞTIRILDI

Denizden çıkarılan Çetin'in kalbinin durduğu belirlendi. Sağlık ekiplerinin hemen müdahale ettiği Serdar Çetin, hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan müdahaleyle Serdar Çetin'in duran kalbi tekrar çalıştırıldı. Çetin, yoğun bakıma alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atakum Samsun 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title