Haberler

Samsun Barosu Şampiyon Oldu

Samsun'da 14 ilin barosunun katılımıyla düzenlenen Karadeniz Futbol Turnuvası'nda finalde karşılaştığı Giresun Barosu'nu 3-1 mağlup eden Samsun Barosu şampiyon oldu.

Samsun'da 14 ilin barosunun katılımıyla düzenlenen Karadeniz Futbol Turnuvası'nda finalde karşılaştığı Giresun Barosu'nu 3-1 mağlup eden Samsun Barosu şampiyon oldu.

Samsun Barosu tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize "Karadeniz Baroları Futbol Turnuvası" düzenlendi. Çalık YEDAŞ'ın katkılarıyla düzenlenen turnuvaya Samsun Barosu'nun yanı sıra, Giresun, Ordu, Rize, Kastamonu, Sinop, Çorum, Düzce, Trabzon, Tokat, Erzincan, Sivas, Amasya ve Çankırı Barolarına kayıtlı avukatlar ile hakim, savcılardan oluşacak takımlar katıldı. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen final müsabakalarında Giresun Barosu'nu 3-1 mağlup eden Samsun Bürosu şampiyon oldu. Turnavada ikinci Giresun, üçüncü Çorum ve dördüncü ise Çankırı Barosu oldu. Şampiyonanın ödül törenine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi AV. Ahmet Günel de katıldı. samsun Barosu Başkanı AV. Necat Anıl, turnuvaya katılan barolara tüşekkür ederek, "1 Mayıs'ta başlayan turnuvamız 5 Mayıs'ta sona erdi. Barolar arasında kardeşlik havasında geçen turnuvadan çok memnun oldum. Samsun Barosu ile il dışından 13 barodan 350 kişiye yakın meslektaşımızı ve baro başkanlarını misafir ettik. Davalar dışında civar illerimizdeki meslektaşlarımızla bir araya geldik. Baromuzun ev sahipliğini yaptığı turnuva bu güne kadar centilmenlik içinde geçti. Katılan tüm meslektaşlarıma ve Barolarına teşekkür ediyorum. Samsun Barosu takımında yer alan arkadaşları turnuvada gösterdiği başarıdan dolayı kutluyorum. Samsunsporumuz da Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile oynadığı maçı kazandı. Bafraspor'umuz da üçüncü lige çıktı. Bugün 3 mutluluğu aynı anda yaşıyoruz" dedi.

Samsun Barosu takımı şampiyonluk kupasını Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un elinden aldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ise ikinci olan Giresun Barosu'nun kupasını ve madalyasını taktim etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Giresun Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title