Haberler

Samsun Bakan Fakıbaba 20-25 Yıl Sonra Silah Mı, Gıda mı Gıda, Gıda, Gıdaek

Bakan Fakıbaba 20-25 yıl sonra silah mı, gıda mı Gıda, gıda, gıdaEKİKİ BAKAN ÇİFTÇİLERLE GÖRÜŞTÜGıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Bafra ilçesinde lahana hasadına katılarak çiftçilerle bir araya geldi.

Bakan Fakıbaba 20-25 yıl sonra silah mı, gıda mı Gıda, gıda, gıdaEK

İKİ BAKAN ÇİFTÇİLERLE GÖRÜŞTÜ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Bafra ilçesinde lahana hasadına katılarak çiftçilerle bir araya geldi. Burada çiftçilerle sohbet edip çeşitli açıklamalarda bulunan Bakan Fakıbaba, çiftçilere yapılan desteklemelerle ilgili bilgi verdi. Bakan Fakıbaba, direk olarak ürünü ekerken ve hasatını alırken net olarak destek verdiklerini söyleyerek, 2018 yılını buzağı ölüm oranlarının düşmesi yılı olarak ilan ettik. Bunun için aşı ve aşılamalar ve küpe ve küpelemelerin ücretsiz olacak. Yerli olmak kaydıyla 200 başa kadar büyükbaş hayvan kesimlerine hayvan başı 250 liraya kadar destek verilecek. Buzağılara 750 liraya kadar destekleme verdik. Bu müthiş bir olay. Buzağılar benim yavrularım. Biz et ithalatını buzağının büyümesiyle engelleriz. Aşılarınızı bedava yaptırıyorsun, küpeler bedava oluyor. Bu sene buzağılar ölmesin diyoruz. Buzağı ölüm oranları düşecek Allah'ın izniyle dedi.Stok yapılıp ürün fiyatlarının artırılması ile ilgili de konuşan Bakan Fakıbaba, 'Mesela arpayı belli stokçular topladı. Üreticiden de çıktı. Adam kendi kafasına göre bir fiyat belirliyor. 10 kişi piyasayı belirliyorlar. Bu sefer hem üreticiyi hem tüketiciyi korumak zorundasın. Piyasayı regüle etmek için elindeki silahımız nedir Diyorsun ki 'Ben bunu ithal ediyorum' Zaten ithal kelimesini duyduğu an diyorlar ki, 'Fiyatları düşürdüm?. Fiyatlar düştüğü zaman biz de zaten diyoruz ki ithalat bitti. Yem fiyatlarının artışı da budur. Hem üreticinin hem aradaki sanayicinin hizmetindeyiz diye konuştu. Bakan Fakıbaba ve Bakan Demircan, daha sonra Atakum Sanat Merkezi'nde düzenlenen 'Sektör ve Üretici Toplantısı'na katıldı. toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Eşref Fakıbaba Ahmet Demircan Bafra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title