Haberler

Samsun-antalya Uçak Seferi 40 YTL

İzmir Hava Yolları (İzair) Samsun-antalya Karşılıklı Uçak Seferlerini Başlattı.

İzmir Hava Yolları (İZair) Samsun-Antalya karşılıklı uçak seferlerini başlattı.

İZair, Karadeniz'i Akdeniz'e havayoluyla bağlama hedefi çerçevesinde Samsun-Antalya seferlerini başlattı. Seferlerin pazartesi ve cumartesi olmak üzere haftada 2 gün gerçekleştirileceği öğrenildi. Seferler, pazartesi günleri saat 08.15'te Samsun'dan Antalya'ya, 10.15'te Antalya'dan Samsun'a, cumartesi günleri ise 08.50'de Samsun'dan Antalya'ya, 11.00'de de Antalya'dan Samsun'a yapılacak.

Şirketin doluluğu sağlamak için ilk etapta promosyonlu bilet satışları yaptığı kaydedildi. Karşılıklı ilk seferini yapan şirket, 40 YTL'ye yolcu taşıdı.

Samsun Turizm Derneği Başkanı Mustafa Yavuz, Samsun-Antalya seferlerinin yararlı olacağını dile getirerek, "İZair şirketi aldığı bu stratejik kararla bütün turizm acentelerinin paket turlarını alabilecek. Çok doğru bir karar verdi. Samsun ile Antalya arasında karşılıklı turistik geziler artacak. Ayrıca, günlerin de doğru belirlendiği görülüyor. İki günlük hafta sonu tatilini Antalya'da geçirmek isteyen Samsunlu, cumartesi günü bu ile kısa sürede gidip pazartesi günü işinde olabilecek. Fiyatlar da şu anda çok uygun" dedi.

(AG-SA)

26.03.2007 18:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title