Haberler

Samsiad’dan Gazi Belediyesi’ne Ziyaret

Samsun Sanayici ve İş Adamları Derneği (Samsiad) Başkanı Resul Tüfekçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım’ı Makamında Ziyaret Etti.

Samsun Sanayici ve İş Adamları Derneği (SAMSİAD) Başkanı Resul Tüfekçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım’ı makamında ziyaret etti.

Sene başında gerçekleşen kongrede görevi devralan yeni yönetimin çalışmaları hakkında Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım’a bilgi veren SAMSİAD Başkanı Resul Tüfekçi, içinde Samsun sevdası olan her projeye destek olmaya hazır olduklarını söyledi. Özellikle Gazi Meslek Edindirme Kursları’nın (GAMEK) çalışmalarını beğeniyle takip ettiklerini söyleyen Tüfekçi, Samsunlu gençlerin meslek sahibi olmalarını ve istihdama kazandırılmalarını önemsediklerini kaydetti.

Ziyaret karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. Sosyal, kültürel, sportif ve istihdama yönelik çalışmalarla beldenin değişimine ve gelişimine öncülük ettiklerini kaydeden Başkan Kaldırım, daha hayata geçirmeyi planladıkları projeleri olduğunu, bu projelerde Samsun Sanayici ve İş Adamları Derneği’nden de destek beklediklerini söyledi.

(SAM-SA) 29.04.2008 16:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title