Haberler

Samsat'ta Veliler Madde Bağımlığı Konusunda Bilgilendirildi

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde öğrenci velileri madde bağımlılığı konusunda bilgilendirildiler.

Samsat İlçe Emniyet Amir Vekili Mustafa Güzelkaya, polis memuru Mustafa Fıstıkçı, uzman psikolojik danışmanlar Zeynal Polat ve Yusuf Arin "Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı" kapsamında öğrenci velilerine bilgiler vererek, konu ile ilgili sorularını cevaplandırdılar.

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, AK Parti Samsat İlçe Başkanı Hasan Erdem ve öğrenci velilerinin katıldığı toplantıda, madde kullanımının nedenleri, risk faktörleri, madde bağımlılığıyla mücadele, önleme çalışmaları, bağımlılık, madde bağımlısı olan bireylerde gözlenen davranış değişiklikleri, böyle durumlarda ebeveynlerin davranış biçimleri gibi konularda geniş bilgiler verildi.

Samsat İmam Hatip Ortaokulunun organizesinde, Kaymakamlık Kültür Merkezinde verilen eğitim çalışması ile ilgili olarak açıklama yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, Samsat ilçesinde uyuşturucu kullanan bağımlının neredeyse hiç bulunmadığını belirterek yinede ailelerin bu konuda bilgi sahibi olmaları gerektiğini söyledi.

Müdür Akın, "Samsat ilçemizde Emniyet verilerine göre sadece iki uyuşturucu kullanımı tespit edilmiştir. İlçemizde uyuşturucu kullanımı yok denecek kadar azdır. Ancak ailelerin bu konuda bilgi sahibi olmaları, çocuklarını gözlemlemeleri ve tavır değişikliğinde gerektiğinde yardım almaları için bu çalışmayı yaptık. Konularında uzman olan arkadaşlarımız doyurucu bilgiler verdiler. Yararlı bir çalışma oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman AK Parti Türkiye Samsat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title